skip to Main Content

.

mei, 2016

18mei7:30 pm9:30 pmEndolounge Enschede met aanwezigheid arts

Details evenement

Dr. H. Quartero, gynaecoloog in Medisch Spectrum Twente, legt op woensdagavond 18 mei tijdens een informatiebijeenkomst uit wat endometriose is en hoe de ziekte behandeld kan worden. Zo gaat hij ook in op het verwijderen van endometriose met de plasmajet. Medisch Spectrum Twente is het eerste Nederlandse ziekenhuis dat deze techniek aanbiedt aan endometriosepati├źnten. De invulling van de avond wordt mede bepaald door de deelnemers. Zij kunnen al van tevoren een thema of vraag inbrengen. Natuurlijk zijn ook vrijwilligers/ervaringsdeskundigen van de Endometriose Stichting aanwezig en is er gelegenheid om in contact te komen met lotgenoten en ervaringen uit te wisselen.

Voor wie
De informatieavond is bedoeld voor vrouwen met (vermoedelijk) endometriose. Maar endometriose heb je niet alleen en daarom zijn ook partners, moeders, vriendinnen en andere belangstellenden van harte welkom.

Behoefte
Als je een thema wilt inbrengen of een specifieke vraag hebt voor deze avond, laat ons dat dan weten info@endometriose.nl. Dan gaan wij ons best voor je doen.

Tijd

(Woensdag) 7:30 pm - 9:30 pm

Locatie

Medisch Spectrum Twente

Organisator

Endometriose Stichting

Back To Top
X