skip to Main Content

.

Mocht je klachten hebben die je niet vertrouwt, maar dit liever nog niet met de huisarts of bekenden bespreken, dan kun je ook eerst met ons contact zoeken. We helpen je graag antwoorden te vinden op de vragen die je hebt rondom endometriose. Natuurlijk zijn wij er ook om ‘gewoon om je verhaal aan kwijt te kunnen’. Je kunt hiervoor een belafspraak maken, maar je kunt ons ook e-mailen of via onze website contact met ons opnemen. Daarnaast vindt je ons ook op Facebook en Twitter.

Naast dat je ons op internet en social media terug kunt vinden, zijn er ook andere mogelijkheden om meer over endometriose en over de stichting te weten te komen. Zo organiseren we informatiedagen en avonden. Mocht je het moeilijk vinden om anderen uit te leggen wat endometriose is, dan is het zeker de moeite waard om samen hiernaar toe te gaan.

Endolounge

Op verschillende plaatsen in het land worden Endolounges georganiseerd. Tijdens deze Endolounges heb je de mogelijkheid om zowel aan vrijwilligers als aan artsen vragen te stellen en ervaringen te delen met anderen.

Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, houd dan vooral onze agenda in de gaten.

Landelijke Endometriose Dag (LED)

Ieder jaar organiseren wij een Landelijke Endometriose Dag. Op deze dag wordt er door middel van een informatief programma voorlichting gegeven over verschillende onderwerpen die met endometriose te maken hebben.

Of je nu wel of geen endometriose hebt, iedereen is van harte welkom om aan deze dag deel te nemen.

Gezondheidsbeurs

Ieder jaar vindt er in de Jaarbeurs in Utrecht de Nationale Gezondheidsbeurs plaats. De Endometriose Stichting is daar ook met een stand aanwezig. Mocht je vragen hebben en op de beurs aanwezig zijn, kom dan vooral even langs.

Back To Top
X