Professionele hulp nodig?

Heb je het gevoel dat je professionele hulp nodig hebt? Dat kan! Op deze pagina zetten we wat tips en informatie op een rijtje voor je.

Praat erover

Het is het goed om over je menstruatieklachten te praten met bijvoorbeeld je moeder of een vriendin. Als je dit lastig vindt, dan kun je dit artikel lezen om je menstruatie bespreekbaar te maken. Hoe je je menstruatieklachten goed kan bijhouden, leggen we je uit in ons artikel over je klachten bijhouden.

Ik heb professionele hulp nodig

Heb je professionele hulp nodig? Dan is het verstandig om naar een huisarts te stappen, zodat hij/zij je kan helpen. Als jij het prettig vindt kan je altijd iemand meenemen om je te ondersteunen.

Tips en informatie

Graag verwijzen we je ook naar onze tips & info pagina. Hier vind je allerlei tips en informatie die je kunnen helpen rondom je menstruatie. Wel is het belangrijk om aan de bel te trekken als je te veel hinder ervaart door je menstruatieklachten. Let dus goed op jezelf!

Op de pagina met de veelgestelde vragen vind je een aantal vragen en antwoorden wanneer het bijvoorbeeld verstandig is om naar de huisarts te gaan. En bij twijfel: altijd gaan!